پیش بینی قیمت دلار (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین وضعیت پروژه‌های نهضت ملی مسکن | برای ۶۱۳ هزار واحد، پروانه صادر شد قطعی برق، بورس را مجبور به عقب‌نشینی کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارزش بازار فرابورس از ۳ هزار همت فراتر رفت ارائه تخفیف در خدمات نمایشگاهی به واحد‌های تولیدی مشهدی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افت ۴۰ میلیونی هونگچی درآمد‌ها کجا دررفتند! قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کوییک ۴۹۰ میلیون تومان قیمت جدید شکر تولید داخل و وارداتی اعلام شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراض صنایع به محدودیت ۹۰ درصدی برق در نامه به رئیس جمهور برق ۴۵۴ اداره و بانک پرمصرف در خراسان رضوی قطع شد عقب‌گرد بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) طلا در کانال ۶.۳ میلیون تومان در مشهد معامله می‌شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | نرخ دلار چند؟ پیش‌بینی بازار خودرو در آخرین هفته اردیبهشت ۱۴۰۴ | نبود تقاضا هم ترمز بازار را نکشید شرایط پیش‌فروش ۴ محصول سایپا از روز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد + جدول خودرو‌ها اعلام وضعیت اعتباری صادرکنندگان چک و احتمال برگشت آن به گیرنده خانه‌هایی در تهران گران‌تر از تگزاس، واشنگتن، شیکاگو و منهتن | قیمت متری یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان! واردات یک نوع برنج هندی ممنوع شد قیمت هر کیلو شیرخام ۲۳ هزار تومان تعیین شد افزایش اکتشاف گوهرسنگ‌ها در خراسان رضوی | مانع‌زدایی از مسیر گوهرسنگ‌ها تأثیر اجرایی‌شدن تجارت آزاد ایران و اوراسیا بر صادرات خراسان رضوی | فرصت طلایی تجارت با اوراسیا قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ملون کیلویی ۱۰ هزار تومان یک میلیارد تومان وام خرید مسکن بگیرید؛ ۳ میلیارد تومان پس بدهید! قیمت طلای جهانی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد | بازار طلای جهانی یخ زد تقابل سیگنال‌های خارجی و داخلی در بورس تهران | بررسی روند معاملات در هفته منتهی به ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ بزرگ‌ترین معدن مس، طلا و نقره جهان کشف شد درآمد مالیاتی دولت از حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان ۲ برابر اصناف است مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند
سرخط خبرها

بازار گوشت رقابتی می‌شود | کاهشی‌شدن قیمت دام به‌زودی

  • کد خبر: ۲۳۰۱۲۹
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۴
بازار گوشت رقابتی می‌شود | کاهشی‌شدن قیمت دام به‌زودی
رئیس شورای تامین‌کنندگان دام کشور ضمن اشاره به اینکه با ورود منظم گوشت‌های وارداتی به بازار، بازار گوشت رقابتی و قیمت‌ها کاهشی خواهد شد، از واردات دام زنده پایه پروار با ارز تالار دوم به کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، منصور پوریان با بیان اینکه عرضه بره نسبت به ماه‌های قبل بهتر شده است، گفت: افزایش عرضه دام زنده خصوصاً دام زیر یک‌سال و کاهش تقاضا منجر به کاهش قیمت دام زنده در بازار نسبت به دو هفته گذشته شده به طوری که قیمت دام زنده سبک به صورت نقد به کیلویی ۲۳۰ هزار تومان و مدت‌دار ۲۵۰ تا ۲۶۰ هزار تومان و قیمت گوساله کشتاری نیز کیلویی ۱۸۵ تا ۲۰۵ هزار تومان رسیده است که طبیعتاً می‌تواند بر قیمت گوشت نیز اثرگذار باشد.

گوشت‌های وارداتی بازار را اشباع کرده است

وی افزود: معمولاً هر سال در این فصل و ماه مشابه، این کاهش قیمت صورت می‌گیرد. البته این نکته نیز حائز اهمیت است که ورود گوشت‌های منجمد گوسفندی و گوساله و گوشت‌های وارداتی بازار را اشباع کرده است. یعنی ثبات و کاهش قیمتی که از اسفندماه در بازار گوشت مشاهده می‌شود، به دلیل همین واردات است.

رئیس شورای تامین‌کنندگان دام کشور تصریح کرد: در حال حاضر، جمعیت دام سبک کشور ۷۲ میلیون راس می‌شود که از این میزان، ۴۲ میلیون راس مولد و ۳۰ میلیون راس بره زیر یک‌سال و کشتاری است. اگر تولید بهاره را نیز به آن اضافه کنیم، جمعیت افزایشی خواهد شد. همچنین گوساله آماده کشتار زیاد، ولی تقاضای کشتار کم است.

برای ازدیاد عرضه دام در پاییز و زمستان برنامه‌ریزی شده است

پوریان در ادامه گفت: در حال حاضر قیمت گوشت‌های منجمد موجود در بازار کمتر از ۳۰۰ هزار تومان و گوشت گرم وارداتی نیز ۳۰۰ تا ۳۷۰ هزار تومان است و هیچ کمبودی وجود ندارد. علاوه بر آن تصمیم جدیدی در خصوص پروار گوساله‌ها در دامداری‌ها گرفته شده است که با اجرای این تصمیم، در ماه‌های پاییز و زمستان نیز با ازدیاد عرضه مواجه خواهیم شد.

مراقب باشیم دامداران دچار ضرر و زیان نشوند

این فعال بخش خصوصی تصریح کرد: در کنار این افزایش عرضه و کاهش قیمت باید به دام مازاد دامداران نیز توجه شود و مانند مرغ مازاد مرغداران، شرکت پشتیبانی امور دام نسبت به خرید این دام‌های مازاد اقدام کند. همچنین باید صادرات نیز در دستورکار قرار گیرد تا دامداران دچار آسیب نشوند.

وی با بیان اینکه گوشت به صورت فراوان در بازار وجود دارد و بازار اشباع شده است، گفت: در مرحله اول، برنامه‌ریزی‌ها به‌گونه‌ای بود که این کالای پروتئینی به‌وفور در بازار موجود شود. اما مرحله دوم مکانیسم تعیین قیمت است. در بحث واردات، قیمت‌ها مشخص و ثابت است. در بحث تولید داخل اما برنامه‌ریزی‌ها در جهت کاهش قیمت و رقابتی‌شدن بازار خواهد بود.

رئیس شورای تامین‌کنندگان دام کشور با تاکید بر اینکه هزینه تولید گوشت داخلی بالاست، گفت: قطعاً بازار در روز‌های آینده رقابتی خواهد شد. چون گوشت وارداتی در بازار زیاد است. همچنین با رسیدن واردات لاشه به بیش از ۴۰۰ تن، شاهد کاهش ۱۰۰ هزار تومانی قیمت هر کیلو گوشت تولید داخل خواهیم بود. از طرفی قرار است واردات دام زنده پایه پروار با ارز تالار دوم نیز انجام شود که قطعاً در کاهش قیمت دام موثر خواهد بود.

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->